divendres, 25 de novembre del 2011

Horta 4 - Ripollet 4

Crònica exprés: Segon empat consecutiu d’una UEH que no aconsegueix rematar als rivals quan els té contra les cordes (cosa que a més, no passa gaire sovint...). L’equip local va sortir amb convicció i ganes de passar-ho bé davant d’un Ripollet menys incisiu i motivat que a la temporada passada i l’esforç es va reflectir al marcador poc a poc fins a situar-se en un 4-1 que semblava definitiu, a manca de 12 minuts pel final. Però la “pàjara” va arribar i en 4 minuts un crescut Ripollet va ser capaç d’empatar.
Els minuts finals van ser un cúmul de nerviosisme que es van traduir en un no res (poques i atropellades ocasions en ambdues porteries). El final del partit va deixar la sensació que l’equip local havia deixat perdre de forma absurda una victòria que esperem no hagi de lamentar a final de temporada.