dijous, 10 de novembre del 2011

FCB 4 - Horta 3

Crònica exprés:  La lliga de veterans sempre deixa molts moments inoblidables i des de fa tres anys ofereix la possibilitat de jugar contra els que ho han estat tot al mon de l’hoquei i això, es miri com es miri, es un gran regal.
Els partits del FCB deuen ser tots forca similars, amb uns rivals hipermotivats, jugant per sobre de les seves possibilitats, amb una disposició tàctica més o menys tancada al darrera i aguantant el resultat fins que habitualment la qualitat fa decantar el marcador.

Ahir no va ser gaire diferent, o potser una mica sí, ja que la balança va trigar en decantar-se i una falta directa fallada en l’últim minut quasi fa saltar la sorpresa a Can Barça.
El FCB, que si be tenia les importants baixes d’en Gabi Cairo i el nouvingut Miguel Plaza, va sortir amb un equip de luxe amb un cinc titular format pels germans Torner, en Rovira, en Ll segarra i tancant a la porteria el sempre impecable Tino. L’inici del partit es va caracteritzar per un Horta defensant amb molta serietat (amb un Nando impecable) i un FCB que tan sols va ser capaç de marcar un únic gol a la primera meitat, mentre l’UEH, amb dos xuts imparables dels germans Gallego (i és que si no són imparables en Tino ho para tot), va deixar un resultat de 1-2 al descans a favor de l’UEH.
A la segona part el Barça va posar tota la carn a la graella fins a capgirar el marcador amb un parcial de 3-0, però lluny de rematar el partit, en una jugada d’oportunisme, en Jusi va fer el gol que deixava als hortencs a un únic gol de distància. Quedaven ben pocs minuts i la igualtat es va mantenir fins el final. Poques oportunitats en ambdues porteries als darrers minuts a excepció de dues faltes directes (una per cada equip) resoltes amb brillantor pels porters i que segons com haguessin anat podrien inclús haver deixat un empat al marcador.

En resum un partit intens entre dos rivals prou desequilibrats, jugat brillantment per l’UEH davant d’un Barça molt treballador i resolutiu que va acabar demanant l’hora.