divendres, 18 de novembre del 2011

Cerdanyola 5 - Horta 5

Crònica exprés:  Dos equips al complert sense baixes significatives donaven fe de la importància del partit d’ahir a Can Xarau i tan cares van vendre les seves derrotes ambdós equips que finalment la cosa va acabar en taules.
L’UEH va sortir en tromba fent un hoquei de toc que va sorprendre a un Cerdanyola que no acabava de despertar (i per que no dir-ho, sorprenent inclús als propis integrants hortencs) i va fer pujar un parcial de 0-3 al marcador. A partir d’aquests moments va aparèixer l’estrany i vell fantasma de la por a guanyar i l’UEH no va ser capaç de rematar i va anar reculant davant d’un Cerdanyola que va anar de menys a més i que es va mostrar més sòlid que en campanyes anteriors.
Partit net, maco i disputat on l’empat final va reflectir perfectament el que s’havia vist a la pista. Dos puntets perduts o un puntet guanyat, aquesta és la barreja de percepcions que sol quedar després d’empatar. Sigui quina sigui la opció triada l’empat posposa per la tornada l’intens duel que s’intueix hi haurà entre ambdós equips.   

Com que el nostre homòleg dels veterans de Cerdanyola se’ns ha avançat en unes poques hores i a més coincideix plenament amb l’opinió pròpia de com es va desenvolupar el partit, us deixem el pertinent enllaç a la crònica del partit:   
 

   

el tercer tiempo con los amigos del Cerdanyola fue lo mejor del partido ;)



Plantes Mijulián patrocina Millor/pitjot jugador de l'UEH: Nando/Nando (que cada un li posi el cognom que vulgui...)

http://www.juliajardi.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada