dilluns, 24 d’octubre del 2011

St. Celoni 3 – Horta 5

Crònica exprés:  L’UEH va afrontar la segona jornada davant el recent ascendit Sant Celoni amb cert temor i recel, i és que l’equip vallesà venia d’obtenir uns excel·lents resultats a la categoria B de la lliga de veterans.
L’equip local va començar el partit imposant el seu ritme, amb un joc ràpid i trenat que el va portar a marcar el primer gol. L’UEH però, no es va descompondre i va continuar fidel al seu joc, mantenint una defensa molt disciplinada, conscient que les seves opcions estaven per arribar.  I aquestes van venir cap a finals de la primera part on es va produir l’empat que arribaria fins el temps de descans.
El segon període es va iniciar amb un Sant Celoni disposat a redreçar el partit i va optar per obrir-se una mica més i anar a buscar al rival, tot cometent l’error de menystenir l’aspecte defensiu. L’UEH va saber aprofitar aquest fet per fer un parcial de 0-4 amb l’ajuda d’un inspiradíssim Xavier Bosch que amb un Hat-trick va deixar el partit encarrilat pels hortencs. El darrer quart d’hora del partit es va caracteritzar per un St Celoni més voluntariós que efectiu posant setge a la porteria d’un excel·lent Sito que va aturar la majoria de les incursions dels vallesans.

L'UEH te espectadors d'excepció!

En resum, divendres, l’UEH va realitzar una demostració de que té ben assumides les seves possibilitats i limitacions i va fer de la paciència la seva millor virtut. I és que, com diu el tòpic, la veterania és un grau.

Millor/Pitjor  jugador UE del partit (patrocinat per plantes mijulián): Xavier Bosch / desert