divendres, 7 d’octubre del 2011

Horta 2 -Palafrugell 4

Crònica exprés:  Capvespre de xafogor en el debut de l’U.E. Horta Veterans en la temporada 2011/2012 en un pavelló ple a vessar.  Els guarismes finals van deixar un regust agredolç als esportistes hortencs. Tot i que la derrota davant d’un rival teòricament superior (especialment en la seva condició física) era assumible, la igualtat a la pista i al marcador es van mantenir fins que a meitat de la segona part, els clàssics 5 minuts d’alienació mental van desequilibrar la balança cap a terres gironines. Tot i això, les nombroses oportunitats per ambdós conjunts i la gran actuació dels dos porters van fer que es veiés un gran espectacle d’hoquei, en el que perfectament l’UE podria haver aconseguit un millor resultat.








En resum, un bon inici de temporada i un toc d’atenció a l’UE en la que s’intueix que serà la lliga més disputada dels darrers anys.
La curiositat de la jornada: Es va produir el mateix resultat al Luis Se Va entre Stray Cats (2) i Besatie Boys (4).
Per raons tècniques no es va poder escollir el Millor/Pitjor  jugador UE del partit (patrocinat tradicionalment per plantes mijulian), esperem que en properes cròniques puguem gaudir d’aquest espai tant apreciat pels nostres internautes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada