divendres, 28 d’octubre del 2011

Horta 1 – Mollet B 11

Crònica exprés:  El debut del fitxatge estrella de l’UEH Nando Pujalte va coincidir amb el retorn de la jove promesa Miquel Castellà “caste” (en el que l’equip hi te dipositades  grans esperances) i amb un càstig excessiu per part del Mollet B a un despistat Horta.
Els locals es van trobar un rival insaciable i gairebé malaltís (per molt competitiva que sigui la lliga de veterans sempre està de més xutar a boca de canó quan falta mig minut i es va guanyant de 10 gols), que es va acarnissar amb la dèbil defensa dels hortencs, que fins a la data havia estat el seu punt fort. El propi Sito, que venia de realitzar un excel·lent partit amb el St. Celoni, en aquesta ocasió va estar a l’alçada de l’equip i va recuperar el seu pseudònim de Sitogol.

Les absències d’en Joan (tot i el seu esquinç al turmell va portar amb professionalitat el crono i va realitzar encertadament els canvis), en Caste (que es va arronsar sense motiu aparent) i en Sergi (que estava presenciant l’apoteòsic concert d’en Bonnie ‘Prince’ Billy) s’afegeixen als factors que van deixar sense recursos a l’UEH en el partit d’ahir al vespre.


Plantes Mijulián patrocina Millor/pitjot jugador de l'UEH: No procedeix/All blacks

Tot seguit vem procedir a passar pàgina ràpidament i vem anar a sopar al LouiseseVa on van triomfar els Stray Cats (4), davant d’un únic Pink Floyd i un de truita. Entre braves, clares i cerveses es va datar l’apocalipsi de l’hoquei professional, el futur dels presents, alguna jubilació i la Pau mundial. També es va aprofitar per posar data al partit de Velles glories.

I per demostrar el nostre savoir faire varem comprar loteria a l’adversari – Good luck

PD. Segurament equivocat, el que escriu aquestes línies encara pensa (i pensarà) que aquesta lliga de veterans es una excusa per fer exercici i passar-s’ho bé, amb un bon soparet acompanyat de rialles.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada