dijous, 12 de gener del 2012

Mollet A 7 – Horta 7

Crònica exprés: Treballadíssim i meritori puntet esgarrapat al poliesportiu de Can Fabregas, després d’un intens i disputat partit.
El Mollet A va començar demostrant perquè ocupa un dels primers llocs de la general, amb un joc ben trenat, ràpid i amb tocs de qualitat combinat amb una defensa individual força agressiva. Tant era així, que al cap de vint minuts el resultat era de 3-1 pels locals. Just quan en una sèrie de contracops ven llançats i definits per un inspiradíssim Juanpu, el marcador va fer un tomb fins a situar-se al 3-4 que romandria tota la mitja part.
Segona part tensa on el Mollet va portar la iniciativa al marcador però sense aconseguir posar la suficient distància per sentenciar el partit. De nou una bona defensa hortenca (sense perdre els papers en cap moment) i unes sortides ràpides al contracop van contrarestar el millor joc estàtic dels locals. Final d’infart on qualsevol podria haver-se endut els 3 punts però empat final que fa justícia a allò demostrar per ambdós equips.
Menció especial per ambdós porters, que si bé van encaixar algun golet inapropiat, els seus encerts van superar amb escreix els seus errors.

En resum: un partit maco, vibrant i disputat amb alternança al marcador amb resultat final just i que demostra de nou que aquesta lliga, és un plaer jugar-la.
El tercer temps: magnífic! ens van dur a can Bordas on ens hi esperaven unes magnífiques butis recent fetes, amanidetes i embotits de qualitat on vem fet el típic remember when “con los buenos amigos del Mollet”.

Plantes mijulian patrocina:
Millor jugador: Juanpu superant en un gol el hat-trick; ¿tetrabrick? (Broma robada al propi Juanpu).
Pitjor jugadorAlex (com dirien al mundodeportivo: desacertado...)