dilluns, 30 de gener del 2012

Horta 4 – Girona 4

Crònica exprés: Quart empat aquesta primera volta en un partit disputat, obert amb alternances al marcador i amb un resultat just pels mèrits de uns i altres.
L’UE Horta va esgarrapar un altre puntet inesperat davant d’un Girona CH que momentàniament ocupa el 9é lloc de la general (principalment pels pocs partits jugats) i que de ben segur lluitarà a final de lliga per intentar accedir a la final a 4 . La gran compenetració i l’excel·lent forma física que sempre exhibeixen el converteixen en un rival molt dur (quan et penses que has driblat a un, torna a aparèixer davant teu).
Podríem dir que en general les defenses van prevaldre sobre els atacs. L’ordenació defensiva de l’UEH i els ràpids replegament del Girona van propiciar un partit sense masses contracops, amb atacs estàtics més o menys llargs i sense ocasions claríssimes de gol en una i altre porteria i amb uns porters força solvents. El marcador no va ser ni per uns ni per altres, alternances de principi a fi.
A destacar la forma física de l’UEH, (potser l’equip més veterà de la categoria) que va ser capaç de fer front al Girona amb les seves mateixes armes, un Tamayo que va agafant ritme i un equip que definitivament opta per passar-s’ho be i que comença a creure en les seves possibilitats.
Tot i això, sempre queda algun aspecte a millorar. Un contracop no és una sortida 2 contra 1 (o 3 contra 2) on qui porta la pilota xuta... aquesta setmana davant del Noia, si es produeixen  ocasions, provarem de triangular a veure si milloren els resultats...










 
Per cert, recomanem al Masdeu un canvi de xiulet o que hi posi una sordina per tal de mitigar el nostre mal de cap...

http://www.juliajardi.es/


Plantas Mijulian patrocina:
Millor jugador: Sito i Tamayo ex-aequo
Pitjor jugador: Sergi i xavi també ex-aequo.

Finalment al LouiSeVa tornen a vèncer els Stray Cats, la taula demanada i no reservada ens proporciona dues braves de gratix i ens caguem en el puto Camps i el país de merda que tenim...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada