divendres, 20 de gener del 2012

Horta 7 – Voltregà 4

Crònica exprés: Bon partit per tots dos equip i victòria merescuda de l’equip local que va disposar del control del partit i del marcador des dels inicis.
Bones sortides al contraatac amb un rejovenit Juli com a passador i joanet, tamayo i àlex com a puntes de llança, amb “l’ajuda” de Nando Pujalte varen deixar un 3-0 a la mitja part. El filòsof de l’equip (j. Mir) va arribar a la mitja part i aportar una bona defensa a la represa. Dos golassos de Joan i àlex 5-0 donaren tranquilitat als hortencs.  
El porter local Nando (bona actuació durant tot el partit) durant els darrers 10 minuts va tenir un déjà vu de la pèssima actuació de l’any passar amb el Voltregà i va bramar en excés. Els seus crits i nervis no varen encomanar a l’equip que es va situar 6-2 a falta de 2min. Un espectacular gol del nostre jugador en ratxa Joanet  a una sola ma per darrera l’esquena  va eclipsar fins i tot al tranquil Pujalte fet que aprofitaren els grans jugadors del Voltregà (que ahir no tingueren el seu dia) per escurçar distàncies i deixar el definitiu 7 a 4.


Plantas Mijulian patrocina:
Millor jugador: Joan i Tamayo ex-aequo
Pitjor jugador: Nando Pujalte que l’hi pesen els turrons i el necessitem a tope.

A destacar:
La lliga de veterans (per què anomenar-la old league si ja te nom?). Apart d’aportar salut física i mental a gran part dels jugadors (sempre hi han contades excepcions), sol aportar germanor, rialles, converses i anècdotes de vegades molt interessants.
La d’ahir va ser especialment agradable, amb un sopar d’escàndol a l’Esquinica i entre comentaris típics sobre retallades, escàndols de trajos, canvis d’uniformes dels cossos policials i xoriçades similars, ens va semblar entendre que habitualment l’equip de la plana de Vic, sol desplaçar-se a les diferents pistes, tot l’equip plegat amb un sol vehicle tipus mono volum –furgoneta. Segur que la comoditat no deu ser la més òptima, però fent les corresponents parades arriben tots alhora sans i estalvis. D’aquests viatges imagino que deuen gaudir de milers d’anècdotes i incidents per tot el territori català, el que es segur es que aquest recomanable sistema de transport millora notablement el bon humor. Un bona lliçó de com fer economia, ecologia i afrontar aquests nous temps.


http://www.juliajardi.es/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada