dissabte, 15 de febrer del 2014

Noia 3 - Horta 2

Partit corresponent a la darrera jornada de la 1ª volta on els veterans de l'UE Horta jugaven contra el CE Noia a l'Ateneu de Sant Sadurní, un dels equips més potents de la categoria.

Al·lineació UE Horta: Sito (porter), Fran, Xavi Tamayo, Roger, Xavi Bosch. També van jugar Toni (1), Alex (1) i Jusi.

El partit va començar amb la incidència que l'àrbitre no s'havia presentat a l'hora del partit. Després de quasi 30 mins. d'espera es va decidir jugar amb l'arbitratge d'algun dels jugadors, així que un company del Noia va arbitrar fins que...a falta de tres minuts per acabar la 1ª part va aparèixer el sr. col·legiat.

Aquest primer temps va ser força igualat. Tots dos equips tenien possessions llargues, potser una mica més els de Sant Sadurní, però l'Horta també feia durar la bola, buscant la seva oportunitat. Es va avançar l'equip local en rematar una bola dins l'àrea dels blancs. Però, poc a poc, ens vam anar treient la son de les orelles i augmentant el ritme del joc fins que en una bona jugada trenada, l'Alex Gallego enviava una assistència al fons de la xarxa. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Semblava que podia ser el dia en que l'UE Horta podia guanyar a un dels grans d'aquesta oldleague, tenint en compte que alguns dels seus homes forts no hi eren (Guillem Cabestany, Jordi Carda o Marc Rodrigo), però aquest Noia no té sols individualitats i de la mà d'en Ferran Andreu o Josep Mª Queralt com a homes més destactas van començar la 2ª part més forts i l'equip visitant va tenir la seva estona habitual de relaxament que li va costar dos gols en dos errors de marcatge que van propiciar dos rematades a boca de canó, a les que no va poguer fer res en Sito (destacable la seva actuació al llarg del partit).

Però no volien deixar escapar una oportunitat així i a base de rotacions i buscant homes frescos, l'Horta va prémer i va tancar als de la capital del cava. Així en una jugada embarullada, l'àrbitre va pitar penal per caiguda de l'Alex. En Toni Ventura, va ser l'encarregat de transformar-lo i fer pujar el 3-2 al marcador. Però l'àrbitre, per la ditxosa llei de la compensació, va xiular 1 min. després penal a favor dels locals, encara que el van llençar al pal de la porteria d'en SIto.

Amb tot, i amb l'absurda norma del temps corregut tot el partit, els darrers minuts van ser més estones amb pilota parada que no pas en joc, per les continues pèrdues de temps i el temps empleat en els darrers penals. Així doncs, es va arribar al 3-2 final.

L'UE Horta, que no va posar tot el que calia per endur-se, si més no, algun punt de l'Ateneu, es situa en 7a. posició de la classificació amb 15 punts (4-3-4), pendent del partit aplaçat amb el Montbui, el seu inmediat perseguidor un punt sota seu, per completar tots els partits de la primera volta.