dimarts, 11 de febrer del 2014

Horta 5 - Cuatre Vents 3


Partit disputat divendres vespre amb la següent alineació per part local: Nando a la porteria. Equip inicial: Nando Pujalte, Xavi Tamayo (1), Julià i Joan (2). A més hi eren Jusi, Toni (2) i Miquel.

Partit molt disputat i victòria de prestigi per 5 a 3 davant del Cuatro Vientos, actuals campions de la oldleague i amb jugadors de l'experiència de Joan Ayats, Quique a la porteria o l'amic Victor Alonso, actual coordinador a l'UE Horta, entre d'altres.

El partit, amb un ritme frenètic durant la seva pràctica totalitat, va començar força bé pels interesos locals ja que el bon joc es va veure traduït al marcador amb dos gols de bonica factura. Després d'una preciosa triangulació de manual va acabar amb la rematada d'en Juan Pujol posant l'1-0 al marcador. Poc després, una internada pel lateral de l'àrea va portar fins a tres rematades de Toni Ventura davant el porter blanenc que no va poguer aturar el tercer remat. Amb el resultat favorable als interesos locals de 2-0 es va arribar al descans. El partit estava ben encaminat de moment.

Si a la 1a part no hi va haver treva, la 2a va ser explosiva. Però com ja va sent habitual en els partits aquesta temporada, un relaxament va propiciar la remuntada dels visitants. Es va succeïr el 2-1 en una rematada dins de l'àrea i l'empat una mica després, però no es va fer esperar la reacció local i va arribar el 3-2 en un bon xut de cullera a mitja distància de Toni Ventura que es colava per l'escaire esquerra d'un desesperat Quique, De penal en Joan Ayats va empatar per l'equip blanenc, però era d'aquells dies que l'orgull i l'esperit per seguir a la zona còmode de la taula va poguer més i en Joan Pujol va fer el seu segon gol de la nit, aixecant i picant la bola, que hauria signat el mateix Marc Torra. El 4-3 era un resultat perillós però lluny d'acular-se i en plena eufòria local, en Xavi Tamayo va acabar una ràpida jugada d'atac, colant per l'escaire curta una mitja volta que va sentenciar el matx.

Amb aquesta victòria la UE Horta es situa a la zona tranquila de la classificació en 6a posició provisional amb 15 punts de 10 partits disputats. 4 victòries, 3 empats i 3 derrotes és el bagatge a data d'avui. 


Molts ànims i a seguir. 

Força vetes Horta !!!



 

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada