divendres, 10 d’octubre del 2014

Horta 6 - Montbui 6
ESPERANÇADOR INICI DE LA TEMPORADA 2014-2015


El just empat a sis aconseguit el passat dimarts al pavelló de l'UE Horta, deixa un cúmul de  bones sensacions  que hauran de confirmar-se a mesura que avanci la temporada. El repte de la permanència, amb el reforç sistemàtic dels rivals i una competitivitat creixent el fan més difícil que a les temporades anteriors, però els signes mostrats el passat dimarts criden a l'optimisme.
El desenvolupament del partit va ser molt igualat, amb anades i vingudes al marcador. Un Montbui ben plantat al camp i força conscient de la transcendència del partit de dimarts és va trobar un UE Horta sorprenentment enxufat des d'un principi (superant així un dels mals habituals de temporades anteriors...), que tot i tenir moments alts i baixos, va saber fer front a la pressió asfixiant del rival. Un encertadíssim Pujalte que va materialitzar la meitat dels gols dels locals, una bona actuació d'en Sito i la intensitat general de l'equip van aconseguir un d'aquells punts que tant es necessiten a final de temporada.
El 3er temps va constar d'un molt agradable sopar amb els companys del Montbui al LuiSeVa, entre Stray Cats, Sonic Youths i anècdotes de iaios, que per alguna cosa som veterans!
PD: properament s'iniciaran les seccions patrocinades. Les empreses col·laboradores: jardinerias Mijulian, cetres percent i alga disseny encara no han concretat el seu mecenatge...  
crònica: Sergi Gallego
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada